PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

dijous, 28 de juliol del 2011

Radiating Posters: la lluita antinuclear, en imatges


Interessant proposta la que ens fan el WISE Amsterdam i la Laka Foundation: revisar 40 anys de lluita antinuclear mundial a través dels cartells que van representar aquest moviment de l'any 1970 al 2011.

El nom d'aquesta iniciativa? Radiating Posters, una publicació de 200 pàgines de grandària A4 a tot color que, a més de contenir cartells de procedència holandesa, compta amb imatges de 34 països més, entre aquests Espanya.

En total, 603 reproduccions que no sols ens ajuden a fer un repàs a la història recent del moviment antinuclear i a commemorar les víctimes de la tragèdia de Txernòbil, sinó també a recuperar imatges que formen part de la memòria gràfica col·lectiva.

El preu d'aquest llibre és de 20 euros -5 euros més si volem obtenir l'edició espanyola d'aquesta publicació, Carteles Radiantes- i el seu distribuïdor al nostre país és Ecoserveis.



Interesante propuesta la que nos hacen el WISE Amsterdam y la Laka Foundation: revisar 40 años de lucha antinuclear mundial a través de los posters que representaron a este movimiento del año 1970 al 2011.

¿El nombre de esta iniciativa? Radiating Posters, una publicación de 200 páginas tamaño A4 a todo color que, además de contener carteles de procedencia holandesa, cuenta con imágenes de 34 países más, entre ellos España.

En total, 603 reproducciones que no solo nos ayudan a hacer un repaso a la historia reciente del movimiento antinuclear y conmemorar a las víctimas de la tragedia de Chernobyl, sino también a recuperar imágenes que forman parte de la memoria gráfica colectiva.

El precio de este libro es de 20 euros -5 euros más si queremos obtener la edición española de esta publicación,Carteles Radiantes- y su distribuidor en nuestro país es Ecoserveis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada