PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

dimarts, 10 d’abril del 2012

II Jornada de Formació 'Activistes Antinuclears'




La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa els principals grups ecologistes del País Valencià així com altres organitzacions de la societat civil valenciana, organitza la segona jornada de formació sobre activisme antinuclear, per descomptat, des d'un punt de vista crític.

Malgrat que aquesta jornada és gratuïta i està oberta a qualsevol persona interessada en aquesta temàtica, està especialment dirigida a aquelles persones que vulguen implicar-se en l'activisme antinuclear amb l'objectiu de donar-los informació i eines per a la realització d'aquesta activitat. La seua estructura és una sèrie de xerrades, seguides cada una per un temps per a dubtes, debat, etc.


No es donarà material per escrit, per la qual cosa es recomana portar paper i bolígraf per prendre apunts i, també, una memòria USB a fi de fer-se còpies de les presentacions que s'utilitzaran en aquestes jornades.Tot i que la inscripció és gratuïta, es recomana inscriure's enviant un correu a l'adreça electrònica tanquemcofrents@gmail.com per poder fer una previsió d'assistents i poder adequar el local al nombre de participants.

Està prevista l'organització del dinar al mateix local on es celebrarà la jornada, però únicament als participants que hi vulguen.



II Jornada de Formación 'Activistas Antinucleares'

La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa los principales grupos ecologistas del País Valenciano así como otras organizaciones de la sociedad civil valenciana, organiza la segunda jornada de formación sobre activismo antinuclear, por supuesto, desde un punto de vista crítico.

A pesar de que esta jornada es gratuita y está abierta a cualquier persona interesada en el tema, está especialmente dirigida a aquellas personas que quieran implicarse en el activismo antinuclear con el objetivo de darles información y herramientas para la realización de esta actividad. Su estructura es una serie de charlas, seguidas cada una por un tiempo para dudas, debate, etc.

No se dará material por escrito, por lo cual se recomienda traer papel y bolígrafo para tomar apuntes y, también, una memoria USB con objeto de hacerse copias de las presentaciones que se utilizarán en estas jornadas.

A pesar de que la inscripción es gratuita, se recomienda inscribirse enviando un correo a la dirección electrónica tanquemcofrents@gmail.com para poder hacer una previsión de asistentes y poder adecuar el local al número de participantes.

Está prevista la organización de la comida al mismo local donde se celebrará la jornada, pero sólo a los participantes que quieran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada