LA CENTRAL NUCLEAR DE LAS MIL Y UNA PARADAS POR AVERÍAS....Y LO MEJOR....NO NOS HACE FALTA. MAÑANA PODRÍAMOS CERRARLA!!!

dimecres, 17 d’octubre de 2012

13/novembre: xarrada-debat sobre Garoña i la fi de l'energia nuclear

La plataforma "Tanquem Cofrents" i el Col·legi Major Rector Peset organitzem una xarrada-debat titulada "El principi de la fi de l'energia nuclear: el cas de Garoña", que tindrà lloc el dimarts 13 de novembre a València.

Quan ja quasi sembla segur que la central nuclear de Garoña es tancarà al juliol de 2013 a pesar de tots els esforços que ha fet el govern de Rajoy per allargar-ne el funcionament fins l'any 2019, és oportú analitzar les causes i el rerefons d'aquest tancament.

El cas de Garoña és especialment interessant perquè és paradigmàtic de la insostenibilitat ambiental i, més destacablement, socioeconòmica, de l'energia nuclear, i perquè marca la tendència que seguiran la resta de les centrals nuclears a l'estat espanyol i al món.

Per això hem convidat a analitzar-lo tres experts d'altura des de diferents punts de vista: el purament econòmic, el relatiu als llocs de treball implicats i des de la perspectiva mediambiental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada