LA CENTRAL NUCLEAR DE LAS MIL Y UNA PARADAS POR AVERÍAS....Y LO MEJOR....NO NOS HACE FALTA. MAÑANA PODRÍAMOS CERRARLA!!!

dimarts, 18 de desembre de 2012

Per fi s'ha tancat la nuclear de Garoña

Garoña s'ha aturat aquest diumenge 16 de desembre a les 23:00 h. Aquesta aturada serà definitiva llevat que no s'aprove o es canvie substancialment el text del la nova llei d'impostos energètics que s'ha aprovat ja en el Senat, i que ha de tornar a votar-se en el Congrés dels Diputats aquesta mateixa setmana (se suposa que aquest dijous es resoldrà l'aprovació).

Tot i les fortíssimes pressions al govern per part d'Iberdrola i Endesa, pareix molt difícil que hi haja una marxa arrere en aquest assumpte. Cal celebrar, per tant, aquest tancament, encara que s'haja produït per motius econòmics i no pel bé comú, com hauria d'haver sigut, i continuar lluitant pel tancament de la resta de les nuclears.

Ací podeu llegir la històrica nota de premsa de Nuclenor, propietària de la central, on s'anuncia el tancament definitiu.

Segons informa el bloc dialec, la generació que fins ara aportava el reactor de Garoña es cobrirà amb energies renovables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada