LA CENTRAL NUCLEAR DE LAS MIL Y UNA PARADAS POR AVERÍAS....Y LO MEJOR....NO NOS HACE FALTA. MAÑANA PODRÍAMOS CERRARLA!!!

diumenge, 20 de gener de 2013

Parada no programada d'un reactor a Suècia, a causa d'una inflitració d'aigua marina

Un reactor de la major central nuclear de Suècia, Ringhals, ha hagut de realitzar un “disparament” (parada no programada) en patir una infiltració d'aigua marina.

El funcionament va ser detingut el dijous 20 de desembre després d'una infiltració d'aigua marina en el sistema d'aigua a pressió del reactor, segons van indicar a l'agència de premsa sueca TT l'explotador Vattenfall i l'autoritat de vigilància de l'energia nuclear.

El reactor 4 de la central de Ringhals, prop de Göteborg (sud-oest de Suècia), és del tipus PWR i té una capacitat de 950 megawats. No s'ha explicat la causa de la infiltració ni quant de temps haurà de romandre desconnectat el reactor.

Amb aquest ja és el tercer reactor suec que queda fora de línia aquest mes, després que dos reactors de la central d'Oskarshamn hagueren de parar per no estar en condicions d'operar els seus generadors dièsel de suport.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada