LA CENTRAL NUCLEAR DE LAS MIL Y UNA PARADAS POR AVERÍAS....Y LO MEJOR....NO NOS HACE FALTA. MAÑANA PODRÍAMOS CERRARLA!!!

dijous, 25 d’agost de 2011

Verkami i Pol·len Edicions promouen el primer llibre antinuclear col·lectiuAvui actius… o demà radioactius! és el títol que rep l'última proposta de la col·lecció Producció Neta de Pol·len Edicions i que, en tan sols 128 pàgines, repassa la història del món nuclear i dóna resposta als principals dubtes que aquest planteja mitjançant informació científica contrastada i material visual tan atractiu com gràfics, taules i mapes.

Però, a més de la seua temàtica –poc freqüent en el món editorial espanyol- i del seu disseny i edició totalment respectuosos amb el medi ambient, aquest llibre té una altra peculiaritat: el seu finançament.

Són els futurs lectors els que, mitjançant una aportació econòmica que oscil·larà entre els 15 i els 500 euros, exerceixen de mecenes i contribueixen a la publicació d'un text escrit i coordinat per Jordi Bigues, dissenyat per Manuel Reyes i amb col·laboradors de luxe com ara Ulrich Beck, Jaume Morron i Eduard Rodríguez Farré, entre d'altres.

Des que aquest projecte es va donar a conéixer el 18 d'agost fins al dia en què conclou el període de recollida de diners, el 24 de setembre, s'espera reunir 7.500 euros. Un capital que no només anirà destinat a la publicació dels exemplars venuts en versió offline i online, sinó també a la creació d'un carnet de radiacions personals on registrar els nivells de radiació a què ens exposem diàriament i a l'estampació de samarretes.

Formar part d'aquesta nova iniciativa és molt fàcil: només has d'entrar en Verkami, triar entre les cinc modalitats de mecenatge que existeixen i omplir un breu formulari perquè es faça efectiva.

Verkami y Pol·len Edicions promueven el primer libro antinuclear colectivo

Avui actius… o demà radioactius! es el título que recibe la última propuesta de la colección Producció Neta de Pol·len Edicions y que, en tan solo 128 páginas, repasa la historia del mundo nuclear y da respuesta a las principales dudas que éste plantea a través de información científica contrastada y de material visual tan atractivo como gráficos, tablas y mapas.

Pero, además de su temática –poco frecuente en el mundo editorial español- y de su diseño y edición totalmente respetuosos con el medio ambiente, este libro tiene otra peculiaridad: su financiación.

Son los futuros lectores quienes, a través de una aportación económica que oscilará entre los 15 y los 500 euros, ejercen de mecenas y contribuyen a la publicación de un texto escrito y coordinado por Jordi Bigues, diseñado por Manuel Reyes y con colaboradores de lujo como Ulrich Beck, Jaume Morron y Eduard Rodríguez Farré, entre otros.

Desde que este proyecto se dio a conocer el 18 de agosto hasta el día que concluye el periodo de recogida de dinero, el 24 de septiembre, se espera reunir 7.500 euros. Un capital que no solo irá destinado a la publicación de los ejemplares vendidos en versión offline y online, sino también a la creación de un carnet de radiaciones personales donde registrar los niveles de radiación a los que nos exponemos diariamente y a la estampación de camisetas.

Formar parte de esta novedosa iniciativa es muy fácil: sólo debes entrar en Verkami, elegir entre las cinco modalidades de mecenazgo que existen y cumplimentar un breve formulario para que se haga efectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada