LA CENTRAL NUCLEAR DE LAS MIL Y UNA PARADAS POR AVERÍAS....Y LO MEJOR....NO NOS HACE FALTA. MAÑANA PODRÍAMOS CERRARLA!!!

divendres, 9 de desembre de 2011

17 de Desembre: I Jornada de Formació Antinuclear


La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa els principals grups ecologistes del País Valencià, així com altres organitzacions de la societat civil valenciana organitza una jornada de formació sobre l'energia nuclear, per descomptat des d'un punt de vista crític. Aquesta jornada és gratuïta i està oberta a qualsevol persona interessada, però aquesta està especialment dirigida a persones que vulguen implicar-se en l'activisme antinuclear, amb l'objectiu de donar-los informació i eines per a la realització d'aquesta activitat. No es donarà material per escrit, per la qual cosa es recomana portar paper i bolígraf per prendre apunts. No obstant això, també es recomana portar una memòria USB a fi de fer-se còpies de les presentacions que s'utilitzaran en aquestes jornades. Tot i que la inscripció és gratuïta, es recomana inscriure's enviant un correu a l'adreça tanquemcofrents@gmail.com per poder fer una previsió d'assistents i poder adequar el local al nombre de participants. No està prevista l'organització del dinar, però una vegada allà i en funció dels participants, es pot veure com dinar junts. L'estructura de la jornada és una sèrie de xerrades, seguides cada una per un temps per a dubtes, debat, etc.


17 de Diciembre: I Jornada de Formación Antinuclear


La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa a los principales grupos ecologistas del País Valenciano, así como otras organizaciones de la sociedad civil valenciana organiza una jornada de formación sobre la energía nuclear, por supuesto desde un punto de vista crítico. Esta jornada es gratuita y esta abierta a cualquier persona interesada, pero esta especialmente dirigida a personas que quieran implicarse en el activismo antinuclear, con el objetivo de darles información y herramientas para la realización de esta actividad. No se va a dar material por escrito, por lo que se recomienda traer papel y boligráfo para tomar apuntes. Sin embargo, también se recomienda traer una memoria USB para poder hacerse copias de las presentaciones que se utilizarán en estas jornadas. Aunque la inscripción es gratuita se recomienda inscribirse enviando un correo a la dirección tanquemcofrents@gmail.com para poder hacer una previsión de asistentes y poder adecuar el local al número de participantes. No esta prevista la organización de la comida, pero una vez allí, y en función de los participantes se puede ver como comer juntos. La estructura de la jornada es una serie de charlas, seguidas cada una por un tiempo para dudas, debate, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada