PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

dimecres, 21 de novembre del 2012

Jornada de formació antinuclear


La plataforma Tanquem Cofrents ha organitzat per al dissabte 24 de novembre, a València, una Jornada de formació antinuclear per a activistes mediambientals.


TEXT EN CASTELLÀ MÉS ABAIX


Dia: 24 de novembre
Hora: 10 h
Lloc: La Casa Verda.- C/Portal de la Valldigna 15 - baixos.- València

Programa:
  1. Fonaments de l'energia nuclear
  2. Problemàtica de les nuclears: raons per a apostar per un món no nuclear
  3. Accidents: Txernòbil, Vandellós, Fukushima.
  4. Residus nuclears
  5. Altres raons
  6. La central de Cofrents: problemàtica específica

La jornada és gratuïta i acabarà al voltant de les 14 h. Està oberta a qualsevol persona interessada, encara que està especialment dirigida a activistes per a donar-los eines per a fer xarrades, participar en debats, atendre els mitjans, etc. Les persones assistents han de portar un llapis de memòria per a fer-los còpia del material utilitzat.

En acabar la jornada, qui vulga podrà vindre a compartir un paella vegana en el centre social autogestionat "La Fusteria", al barri del Cabanyal (C/ Josep Benlliure 212). 

Després de la sobretaula celebrarem en el mateix local una festa per a celebrar el tancament de la central nuclear de Garoña, amb música antinuclear, projecció de documentals, begudes i menjar a preus populars i amb un pastís molt especial. No cal anar a la jornada per a participar després en la festa.





Jornada de formació antinuclear
 
La plataforma Tanquem Cofrents ha organizado para el sábado 24 de noviembre, en València, una Jornada de formación antinuclear para activistas medioambientales.  

Dia: 24 de noviembre
Hora: 10 h
Lugar: La Casa Verda.- C/Portal de la Valldigna 15-bajo.- València

Programa:
  1. Fundamentos de energía nuclear
  2. Problemática de las nucleares: razones para apostar por un mundo no nuclear
  3. Accidentes: Chernobil, Vandellós, Fukushima.
  4. Residuos nucleares
  5. Otras razones
  6. La central de Cofrentes: problemática específica

La jornada es gratuita y acabará alrededor de las 14 h. Está abierta a cualquier persona interesada, pero está especialmente dirigida a activistas para darles herramientas para dar charlas, participar en debates, atender a los medios, etc. Las personas asistentes deben traer un lápiz de memoria para hacerles copia del material utilizado.

Después de la jornada, quien quiera podra venir a compartir un paella vegana en el centro social autogestionado "La Fusteria" en el barrio del Cabañal (C/ Jose Benliure 212).

Tras la sobremesa celebraremos en el mismo local una fiesta para celebrar el cierre de la central nuclear de Garoña, con música antinuclear, proyección de documentales, bebidas y comida a precios populares y con una tarta muy especial. No hace falta ir a la jornada para participar después en la fiesta.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada